NOWE POSTY | NOWE TEMATY | POPULARNE | STAT | RSS | KONTAKT | REJESTRACJA | Login: Hasło: rss dla

HOME » POGADUSZKI » JAKIE TESTY NA PATOGENY DLA MAŁEJ GASTRONOMII?

Przejdz do dołu stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

Jakie testy na patogeny dla małej gastronomii?

  
Erhardek
25.11.2025 19:02:41
Grupa: Użytkownik

Posty: 7 #8333810
Od: 2025-1-28
Prowadzę niewielny lokal gastronomiczny i zaczynam szukać informacji o kontrolowaniu patogenów, bo chcę podnieść standardy higieniczne. Wpadłem na opis diagnostyki patogenów na stronie Herbasol - link wrzucam, bo może ktoś z Was też kojarzy: https://herbasol.pl/patogeny-czym-sa-i-jak-wyglada-ich-diagnostyka/. Tekst wyjaśnia podstawy, ale nadal nie wiem, jakie testy będą odpowiednie do kontroli powierzchni, sprzętu i żywności. Trochę gubię się też w różnicach między badaniami mikrobiologicznymi a szybkimi testami komercyjnymi. Może ktoś z branży powie, co faktycznie się sprawdza i jak często takie badania warto wykonywać.

Przejdz do góry stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

  << Pierwsza      < Poprzednia      Następna >     Ostatnia >>  

HOME » POGADUSZKI » JAKIE TESTY NA PATOGENY DLA MAŁEJ GASTRONOMII?

Aby pisac na forum musisz sie zalogować !!!


TestHub.pl - opinie, testy, oceny